Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΑΡΧΕ! (ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΚΙΑΝΑΚΗ)

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!


Με έκπληξη αλλά και πολλή ικανοποίηση άκουσα ένα νέο στα κοινά καθώς και στην ηλικία στέλεχος της παράταξής μας, τον κ. ΝΙΚΟ ΔΟΚΙΑΝΑΚΗ του Ιωάννη, να λέει τα παρακάτω λόγια στη συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό LAVAFM στο Καστέλλι:
«Η δημοκρατική συνεργασία,  ο  κύριος Γιαννόπουλος και όλοι εμείς που συμμετέχουμε στο συνδυασμό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,  δεν είμαστε απλά άλλη μια επιλογή για τον ψηφοφόρο της Πεδιάδας.
Δεν είμαστε ούτε εργαλεία ανόρθωσης και ούτε ανήκουμε σε κάποια εργαλειοθήκη.
Είμαστε ανθρώπινο δυναμικό με αγάπη για τον τόπο μας , επιθυμία για επιστροφή στην σωστή κατεύθυνση χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις , είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε όλους εσάς και αναφέρομαι σε εσάς δημότισσες και δημότες.
Μην ξεχνάμε ότι όποιος κάνει ανορθώσεις στο τέλος πέφτει.
Και αυτό έπαθε η δημοτική αρχή.
Έπεσε τόσο πολύ στα μάτια μας με υποσχέσεις που έδωσε και δεν έκανε πράξη.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ούτε εκβιάζει ούτε και μοιράζει ψεύτικες ελπίδες.
Δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους και όπως πολύ σωστά αναφέρετε  και εσείς μέσα από τις εκπομπές σας,  όλοι κρινόμαστε για αυτά που έχουμε πει αλλά και για αυτά που θα κάνουμε.
Κάνουμε πράξη το καλύτερό αύριο στο Δήμο Μινώα  Πεδιάδας».

Προσυπογράφω και υιοθετώ όλα τα παραπάνω που τόσο ωραία ανάφερε ο κ. Δοκιανάκης,  καθώς αποτελούν κανόνα και κατευθυντήριες γραμμές της παράταξής μας.
Επίσης, για να συνδέσω το παρόν δημοσίευμα με τον τίτλο του, ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε ο κ. Νίκος Δοκιανάκης,  ανάφερε  ότι ο ίδιος και ο πατέρας του, πρώην δήμαρχος Καστελλίου κ. Ιωάννης Δοκιανάκης: «Μελετήσαμε  το θέμα και καταλήξαμε στο συμπέρασμα  ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  και ο κ. Χαράλαμπος Γιαννόπουλος είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη και το μέλλον του τόπου».
 Φίλε δήμαρχε ευχαριστώ πολύ για την τιμή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου