Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΟΝΑΚΗΣ

ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Με ένα ακόμη νέο, δυναμικό και προικισμένο στέλεχος ενισχύεται η παράταξή μας. Ο Νικόλαος Χρονάκης αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά των καταξιωμένων προσώπων με την πληθώρα των προσόντων  που ενσαρκώνουν την αισιοδοξία και τις ελπίδες μας για το μέλλον του τόπου.
Αγαπητέ Νίκο, η συμμετοχή σου τιμά την ιστορική παράταξή μας και εμένα προσωπικά. Ευχαριστώ για την τιμή που μας έκανες αποδεχόμενος την πρόσκλησή μου.
Καλή επιτυχία!
Ακολουθεί το βιογραφικό όπως ο ίδιος μου το παρέδωσε:  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
           
Ο Νικόλαος Χρονάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1984 και είναι γιός του Δημητρίου Χρονάκη και της Ελένης Βογιατζάκης. Από το 1986 ζει μόνιμα στο Αρκαλοχώρι  με την οικογένεια του. Το 2002 εισάγεται στην πολυτεχνική σχολή της Θεσσαλονίκης (με γενικό βαθμό 18.2 και διαγωγή <<Κοσμιότατη>>).        Το 2007 αποφοιτά  από την σχολή ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με βαθμό << ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ>> . Το  2007 & 2008  εκπληρώνει τις Στρατιωτικές του υποχρεώσεις  ως Υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων  στην Κύπρο.
            Το 2008 ξεκινάει την επαγγελματική του δραστηριότητα  στο Ηράκλειο σε έμπειρο τεχνικό γραφείο μελετών στατικών έργων  και έπειτα σε  μεγάλη τεχνική & κατασκευαστική εταιρία. Παράλληλα εισάγεται στο Τμήμα Μηχανολογίας  του  Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Το 2009  ιδρύει το δικό του τεχνικό γραφείο στο Ηράκλειο και ασχολείται με την εκπόνηση μελετών και τις κατασκευές ιδιωτικών έργων . Το 2012 εγκαθίσταται  μόνιμα στο Αρκαλοχώρι. Το  2013 αποφοιτά  ως Μηχανολόγος Μηχανικός με βαθμό << ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ>>. Το 2013 Παντρεύεται τη Δοξαστάκη Μαρία τ. Ηρακλή,  Αρχιτέκτων Μηχανικό Ε.Μ.Π, με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Μαζί διατηρούν τεχνικό γραφείο μελετών - κατασκευών στο Αρκαλοχώρι, πιστοποιημένο με ISO.
·        Είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
·        Είναι Μέλος της Επαγγελματικής & Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
·        Είναι ενεργειακός επιθεωρητής.
·        Είναι ελεγκτής δόμησης.
     Πιστεύει στην πρόοδο του τόπου που επέλεξε να ζήσει και να εργαστεί, η οποία θα έρθει μέσα από τον ενθουσιασμό των νέων σε συνδυασμό με την εμπειρία των μεγαλυτέρων. Γι’ αυτό δοκιμάζει την τύχη του στα κοινά, πιστός στις αρχές της εργατικότητας, της τιμιότητας και της αξιοκρατίας δίπλα στον ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Χαράλαμπο Γιαννόπουλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου