Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΕΥΘΑΛΙΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ - ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ



 ΜΙΑ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ

Είναι εξαιρετικά τιμητική για μένα και την παράταξή μας η συμμετοχή της κυρίας  φραγκιαδάκη στο συνδυασμό της νίκης ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.
Την ευχαριστώ που ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκλησή μου και της εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Ακολουθεί το σύντομο και μεστό βιογραφικό της όπως η ίδια μας το έστειλε:


Ευθαλία Φραγκιαδάκη το γένος Χαλκιαδάκη

Γεννήθηκα στη Ζίντα του δήμου Μίνωα Πεδιάδος. Τελείωσα το Λύκειο Αρκαλοχωρίου, παντρεύτηκα το Νικόλαο Φραγκιαδάκη με τον οποίο αποκτήσαμε τέσσερα παιδιά, τον Εμμανουήλ Φραγκιαδάκη (αργυροχρυσοχόος), τον Κωνσταντίνο Φραγκιαδάκη (διδάκτωρ του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών), την Ειρήνη Φραγκιαδάκη (απόφοιτος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Παντείου) και το Δημήτρη Φραγκιαδάκη (απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών).
Διατήρησα χρυσοχοείο στο Ηράκλειο επί σειρά ετών το οποίο συνεχίζει ο μεγαλύτερος γιος μου. Σήμερα ασχολούμαι με τον αγροτικό τομέα, συμμετέχω ενεργά στη Μικρασιάτικη Χορωδία Κρήτης «Άγιος Πολύκαπρος», στη Χορωδία Μασταμπά και είμαι ταμίας στον πολιτιστικό σύλλογο Λαγούτας - Βακιώτες.
Ειλικρινής, οργανωτική και δημιουργική, οραματίζομαι το δήμο Μίνωα πεδιάδος ως ένα δήμο παραγωγής αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σύγχρονες και νέες υποδομές άρδευσης / ύδρευσης και με υποδομές που να αξιοποιούν τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στο τομέα του τουρισμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου