Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ

ΠΟΣΗ ΕΚΤΑΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;

Δημοσιεύω έγγραφό μου- ένσταση προς τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με το οποίο επισημαίνω την σοβαρότητα του θέματος.
Εάν δεν διαγραφούν άμεσα οι παράνομες μεταδημοτεύσεις η προσφυγή μας στη δικαιοσύνη θα είναι άμεση.
Περιμένουμε να λάβουμε και να ελέγξουμε τους νέους εκλογικούς καταλόγους με βάση τους οποίους θα γίνουν οι εκλογές του Μαΐου και θα πράξουμε ανάλογα.
Ακολουθεί το επίσημο έγγραφό μου όπως στάλθηκε στον Γενικό Γραμματέα κ. Δεικτάκη:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ.Γ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
Κοινοπ. Δήμο Μινώα Πεδιάδας

ΕΝΣΤΑΣΗ

Του Χαράλαμπου Γιαννόπουλου του Ανδρέα δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ.

Κύριε Γενικέ,

μετά την απαράδεκτη, σε ύφος και περιεχόμενο, απάντηση στην από 7.4.2014   ένστασή μας που δόθηκε από  το δήμαρχο  Μινώα πεδιάδας,  ενιστάμεθα  και πάλι, κατά της αναθεώρησης των εκλογικών καταλόγων Ά διμήνου του έτους 2014 λόγω παράνομης μεταδημότευσης συγκεκριμένων προσώπων τα οποία δεν διέθεταν τις απαιτούμενες από το νόμο προϋποθέσεις.  Επί πλέον ζητούμε την διαγραφή αυτών των προσώπων από τις καταστάσεις εγγραπτέων στο εκλογικό διαμέρισμα Πανοράματος.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα παρακάτω πρόσωπα που αναγράφονται στην αναθεώρηση εκλογικών καταλόγων Ά ΔΙΜΗΝΟΥ του  2014  του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ της Δημ. Ενοτ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ του Δήμου ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ:    

(Ακολουθούν 18 ονοματεπώνυμα που δεν κρίνουμε σκόπιμο να δημοσιοποιήσουμε, τα οποία όμως περιέχονται στο έγγραφο προς τον κ. ΓΓ της Αποκεντρωμένης διοίκησης)

Κύριε Γενικέ,
Τόσο ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Νικόλαος Κλάδος όσο και πρώην πρόεδροι αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της κοινότητας  Πανοράματος δεν γνωρίζει τα παραπάνω πρόσωπα ως κατοίκους και συγχωριανούς. Πρόκειται για προφανώς προκλητικές και παράνομες εγγραφές οι οποίες πρέπει άμεσα να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους. 
Δυστυχώς, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παράνομων μεταδημοτεύσεων και σε άλλες κοινότητες του δήμου. Για παράδειγμα, οι κύριοι ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ είναι παράνομα εγγεγραμμένοι στην κοινότητα Λευκοχωρίου όπου δεν προϋπήρξαν ποτέ δημότες ούτε είναι επί διετία μόνιμοι κάτοικοι. 
Το παραπάνω φαινόμενο ενδέχεται να έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, ώστε να προκαλέσει κοινωνική αναστάτωση και ίσως ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.  Εξάλλου είναι βέβαιο  ότι  κανένας δεν θα επιτρέψει σε μη νόμιμους ψηφοφόρους (περαστικούς) να καθορίσουν το μέλλον του τόπου για τα επόμενα χρόνια.
Με δεδομένα τα παραπάνω και επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας παρακαλώ κ. Γενικέ για την άμεση παρέμβασή σας ώστε να εξασφαλιστεί η νομιμότητα και η ειρηνική πορεία προς τις εκλογές του Μαΐου.

Αρκαλοχώρι 11.4.2014

 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
           




2 σχόλια:

  1. re stokoi to epitheto einai hatzivasilioy kai ohi hatzivasili !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο σας πειραξε πως ειναι το ονομα του?για το στοκοι σου το επιστρεφω,προφανως σε αντιπροσωπευει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή