Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ Η ΟΜΗΡΕΙΑ ΜΟΥ

ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ – ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ!

Ο μηνυτής ζήτησε πάλι αναβολή! Ε! Αυτό πια δεν αποτελεί νέο! Είναι το σύνηθες, το αναμενόμενο!  Θέλουν να με κρατούν σε ομηρεία! Έτσι νομίζουν. Στην πραγματικότητα έχουν εγκλωβιστεί οι ίδιοι!
 Έχοντας πίστη στο δίκιο και στην αθωότητά μας καθώς και εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη δεν ζητάμε αναβολές. Θέλουμε να δικαστούμε από το φυσικό μας δικαστή όσο το δυνατόν συντομότερα. Σήμερα, αν και απουσίαζε ο δικηγόρος μου δεν ζήτησα αναβολή. Ζήτησα να γίνει το δικαστήριο!
Αντίθετα ο αντίδικός μου παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ζητώντας αναβολή! Αυτός που θέλει να με δικάσει, ζητά και πάλι αναβολή! Όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου είπε ότι δεν γίνεται να αναβληθεί η δίκη για τους λόγους που αρχικά επικαλέστηκε ο αντίδικος, αυτός είπε ότι είναι άρρωστος και δεν μπορεί να είναι παρών στη δίκη! Βέβαια, αντίθετα από το αναμενόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις,  δεν παρουσίασε κανένα έγγραφο από δημόσιο νοσοκομείο για την ασθένειά του!
Αργότερα, κατά  την έναρξη της δίκης δεν παρουσιάστηκε και παρά την πρόταση του κ. Εισαγγελέα να διεξαχθεί η δίκη και την δική μου αντίδραση που τόνισα ότι υπάρχει σκοπιμότητα για τις συνεχείς αναβολές που ζητά ο κ. Αλεξάκης,  το δικαστήριο ανέβαλε για την 10.3.2014.
Όσες αναβολές και αν πάρουν στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει! Αυτό είναι καλό να το γνωρίζουν όλοι!




2 σχόλια:

  1. ΜΑ ΓΙΑΤΙ Κ. ΜΗΝΥΤΑ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ; ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΟ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος τ'οχει ντούντουρο και εσείς κρυφό καμάρι? Καλά που ζήτε εσείς κ. Γιαννόπουλε σε άλλη πόλη?Δεν ξέρετε ότι θα είστε όμηρος μέχρι τις εκλογές? Δεν ξέρετε ότι παζαρεύετε η πιθανή υποψηφιότητα σας με τον μηνυτή για τη περιουσία του Δήμου. Και δεν το λέω εγώ η κάποιοι κακόβουλοι.Αντιδήμαρχος του Δήμου υψηλού μάλιστα αναστήματος που μιλάει άπταιστα "τα μοντέρνα ελληνικά" διατυμπανίζει πανηγυρίζοντας ότι εσάς μόνο φοβούνται, αλλά δεν πρόκειται να είστε υποψήφιος διότι θα είστε υπόδικος. Τον άκουσα ο ίδιος στο χώρο δουλειάς του στη πιάτσα που βρίσκεται.O αρχηγός δεν βλέπει δεν ακούει δεν μιλάει και ως συνήθως δεν ξέρει τίποτε. Γι αυτούς γράμμα του νόμου δεν υπάρχει. Δεν είναι προσβολή για το δήμο μας να έχει αφεντικά τέτοιες προσωπικότητες? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή