Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΙΔΡΥΕΤΑΙ Η ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 7 Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Είναι μία πραγματικά ιστορική εξέλιξη.


Η ενεργειακή δημοκρατία γίνεται πραγματικότητα και στον τόπο μας. Θα είμαστε πλέον όχι μόνο καταναλωτές ενέργειας, αλλά και παραγωγοί, προμηθευτές και πωλητές. Ο κάθε πολίτης μέλος της Ε. ΚΟΙΝ, θα μπορεί μέσω αυτής να παράγει μέρος ή και το σύνολο της ενέργειας που καταναλώνει στο σπίτι ή στην επιχείρηση του.


Θα μειωθεί το κόστος ρεύματος και μαζί το κόστος παραγωγής των επιχειρήσεων. Και όλα αυτά χωρίς καμία επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Με τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που αφθονούν στον τόπο μας.
Συμμετέχουμε έτσι στην παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Επίσης πολύ ψηλά στις προτεραιότητες μας είναι η αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας, καθώς θα φροντίσουμε να έχουν ηλεκτρικό ρεύμα τα νοικοκυριά που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας ή έχουν κάποια συγκυριακά προβλήματα.

Η πόρτες της ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ - MINOAN ENERGY θα είναι ανοιχτές για να δεχθεί ως μέλος τον κάθε πολίτη και το κάθε νομικό πρόσωπο που θα το ήθελε.
Από αύριο αρχίζουμε μια μεγάλη ενημερωτική προσπάθεια για να ενημερωθούν όλοι για το οφέλη της συμμετοχής στην κοινή πορεία για την ανάπτυξη του τόπου μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου