Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ


Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Με πολύ χαρά και ενθουσιασμό υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος την είδηση που του μεταφέραμε για την ίδρυση της Μινώα Ενεργειακής, κατά την χθεσινή συνάντησή μας  που έγινε, όπως πάντα, σε πολύ φιλικό κλίμα.


Από μεγάλο έργο που εγκαινίασε και ελπίζω να εγκαινιάσει ανάλογο ενεργειακό έργο 
Είναι άλλωστε γνωστή η ευαισθησία και το ενδιαφέρον του, τόσο για την ανάπτυξη του Τόπου μας και την κοινωνία προστασία,  όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος.
Εξέφρασε την εμπιστοσύνη, την συμπαράσταση και την ενεργό συμμετοχή του  για την επιτυχία των στόχων της Ενεργειακής Κοινότητας, που ενσωματώνει και τους τρεις παραπάνω άξονες, για το καλό του Τόπου και των κατοίκων του.
Επίσης εξέφρασε την πρόθεσή του για την εγγραφή τόσο του ιδίου όσο και του Νομικού Προσώπου Δ.Δ, της Ιεράς Μητροπόλεως,  ως μέλη στην «ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ – MINOAN ENERGY COMMUNITY», ενισχύοντας την προσπάθειά της με την προσωπικότητα και το κύρος του.

Από εγκαίνια μουσείου  με μηχανές ρυπογόνες, ελπίζοντας εγκαίνια έργου ΑΠΕ χωρίς ρύπους
Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίηση και της ευχαριστίες όλων μας, για την άψογη και υπεύθυνη στάση του Σεβασμιώτατου, όντας πλέον απολύτως βέβαιοι, ότι θα τον μιμηθούν τόσο οι απλοί πολίτες όσο και η επιχειρήσεις και τα λοιπά νομικά πρόσωπα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου