Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ…



ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ... ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ!

ΓΙΝΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ;

 Για τρίτη νύχτα το μεγαλύτερο τμήμα του κεντρικού δρόμου, Ελευθερίου Βενιζέλου, στο σκοτάδι. Παραμονές Χριστουγέννων! Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά, είναι η πολλοστή.
Στο Ηράκλειο που κατοικούν οι υπεύθυνοι(;) διοικούντες τον τόπο μας, προφανώς οι δρόμοι έχουν άπλετο φως! Εκεί όμως, στο δήμο Ηρακλείου, όπως και σε όλους σχεδόν τους δήμους της Χώρας μας, υπάρχουν ουσιαστικά υπεύθυνοι και συνεπείς ιθύνοντες που σέβονται τους δημότες τους.
Που πήγαν οι φιλοδοξίες και τα οράματα αυτού του τόπου; Ούτε τα απολύτως στοιχειώδη δεν είναι πλέον αυτονόητα!
Και οι άνθρωποι που πληρώνουν πανάκριβα τις άθλιες υπηρεσίες που τους προσφέρονται; Τόσο πολύ ανεκτικοί γίναμε;
Πόσο κατανοούμε ότι το θέμα δεν εξαντλείται μόνο στην ανικανότητά τους ή στην οικονομική πτυχή του πράγματος, αλλά δημιουργούνται θέματα με την εικόνα της πόλης που παίρνει χαρακτηριστικά εγκατάλειψης, ασφάλειας προσώπων και περιουσιών, και κυρίως το μέγα θέμα της περιφρόνησης της αξιοπρέπειας όλων μας;
Μήπως έχουμε αποδεχθεί για τον τόπο μας κάποιο στάτους προτεκτοράτου;
Ίσως έχουν αποφασίσει να μας φωτίσει, (και τους δρόμους), μια και καλή, το Άστρο της Βηθλεέμ σε .. λίγες ημέρες!
Ας μην εκπλησσόμαστε όμως, αυτά είναι συνήθη όταν ο τόπος διοικείται από βαριεστημένους  επισκέπτες …
….. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!


2 σχόλια:

  1. ετσι που τον μονοδρομισετε πιο εφκολα ερχοτε οι δοικουντες απο το ηρακλειο παρα απο τα χωρια του δημου μας μονο καλα να παθεται. ας μη διμιργουμε εντασης καλα χριστουγενα και στους μεν και στους δεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε προσπαθείς να βγάλεις το άχτι σου με άσχετες απαντήσεις. Οι προηγούμενοι έκαναν τη μονοδρόμηση γιατί έτσι κατά τη γνώμη τους ήταν σωστό όπως ισχύει στις σύγχρονες και μεγάλες πόλεις , και γιατί αυτοί έκαναν έργα και είχαν έννοια και σεβασμό στο τόπο. Οι σημερινοί άρχοντες που δεν τους άρεσε και φώναζαν μόλις βγουν θα την αλλάξουν τι έκαναν? Αν ήταν μονόδρομος κατά τη γνώμη σου θα έλαμπε ο τόπος? Δεν θα μας έπνιγαν τα σκουπίδια και τα μπάζα? Και ποιοι καλά να πάθετε? Καλά να πάθουμε όλοι μας και εσύ μαζί για την κατάντια αυτού του τόπου γιατί ψηφίσαμε ανίκανους άσχετους ακατάλληλους κεροσκόπους που ο μονόδρομος τους βάζει στο Αρκαλοχώρι αλλιώς θα μετέφεραν και τα γραφεία του Δήμου στο Ηράκλειο που μένουν όλοι και δεν τους καίγεται καρφί. Αυτοί και φώτα έχουν και νερό και καθαριότητα και πρόοδο στο τόπο που ζουν. Εμείς να κλαίμε που από πόλη κοντεύουμε να γίνουμε χωριουδάκι. Πρέπει να βρούμε τα λογικά μας ίσως. Καλά Χριστούγεννα σε όλους Αρκαλοχωρίτες και ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή