Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ



ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ


ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

Ανταποκρινόμενοι στο καθημερινό αίτημα της κοινωνίας μας για πλήρη ενημέρωση περί της Ενεργειακής Κοινότητας, ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, που έχει την έδρα της στο δήμο μας, ορίσαμε ως ημέρα της εκδήλωσης αυτής την Τετάρτη 27η Νοεμβρίου 2019.
                 
Πρέπει να τονίσουμε με έμφαση ότι η ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, παρά το ότι έχει ως έδρα της το δήμο Μινώα Πεδιάδας, ο χώρος στον οποίο δραστηριοποιείται είναι ολόκληρη η Περιφέρεια Κρήτης, της οποίας όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γίνουν μέλη της. Το ίδιο δικαίωμα, σε μικρότερο ποσοστό, έχουν και όλοι οι Έλληνες πολίτες, καθώς συμφώνως προς το νόμο, έχουν και αυτοί δικαίωμα εγγραφής.

Εμείς όμως, για ευνόητους λόγους,  έχουμε ως προτεραιότητα να μετέχουν, αν είναι δυνατόν, όλοι οι συμπολίτες του τόπου μας, του δήμου μας,  που ορίσαμε ως έδρα της Κοινότητάς μας.

Κάνουμε απολύτως  σαφές επίσης, ότι ο αυστηρά κοινωνικός, οικονομικός, περιβαλλοντικός και αλληλέγγυος προς τους αδύναμους συμπολίτες μας, χαρακτήρας της MINOAN ENERGY COMMUNITY, δεν επιτρέπει στην διοίκηση και τα μέλη της την επιδίωξη άλλων στόχων, όπως πολιτικών, τοπικών παραταξιακών και άλλων, που οδηγούν σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, με αποτέλεσμα την εκτροπή από τους επιλεγμένους στόχους μας.

Αυτό ακριβώς αποτελεί τη δέσμευση όλων μας, ότι μοναδικός οδηγός μας είναι η ανάπτυξη του τόπου μας μέσα από την εκμετάλλευση των πλούσιων ενεργειακών πηγών του, με τη συμμετοχή όλων των πολιτών που επιθυμούν, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, για την υλοποίηση της ενεργειακής δημοκρατίας, την ενεργειακή μετάβαση στις ήπιες μορφές ενέργειας, την δημιουργία νέων θέσεων δουλειάς, την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας και την συμμετοχή μας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Για αυτό ακριβώς σας καλούμε όλους, χωρίς εξαιρέσεις, όχι μόνο στην παραπάνω εκδήλωση, αλλά σε κάθε δραστηριότητα και πρωτοβουλία που θα παίρνουμε όλοι μαζί, ως μέλη, στα πλαίσια των συνελεύσεων της ενεργειακής κοινότητάς μας, της ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, για την πρόοδο και την ευημερία, για το καλό του τόπου μας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου