Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Σήμερα είχαμε την μεγάλη τιμή να ενημερώσουμε τον Πρύτανη του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ κ. Νικόλαο Κατσαράκη, για το θεσμό των ενεργειακών κοινοτήτων και ιδίως για την δική μας κοινότητα, την ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.


 Να συζητήσουμε επίσης, για την στενότερη συνεργασία μας με το Ίδρυμα, για την αξιοποίηση της επιστημονικής έρευνας και της τεχνολογίας που παράγει στον τομέα των ΑΠΕ, στις διαδικασίες και στις υποδομές που θα δημιουργηθούν τα επόμενα χρόνια από την Μινώα Ενεργειακή.

Είναι γνωστή άλλωστε η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε αυτόν τον τομέα των ΑΠΕ, από τον φίλο καθηγητή του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ Δημήτρη Χρηστάκη και τον αναπληρωτή καθηγητή Δημήτρη Κατσαπρακάκη, ο οποίος είναι και τεχνικός σύμβουλος της Μινώα Ενεργειακή.

Ο κ. Πρύτανης είπε ότι συμφωνεί με τους σκοπούς και στόχους της κοινότητάς μας, καθώς μόνο καλό μπορούν να προσφέρουν στον τόπο, στην Χώρα αλλά και στην ανάπτυξη της έρευνας και τεχνολογίας, στον τομέα της ενέργειας, όπου το ΕΛ.ΜΕ.ΠΕ δίνει σημαντική προτεραιότητα και ενδιαφέρον.

Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα, ότι θα φροντίσει για την στενότερη και ενεργό συνεργασία  του Ιδρύματος με τη Μινώα Ενεργειακή στο αμέσως προσεχές μέλλον, για την υλοποίηση αμοιβαίως επωφελών στόχων.

Δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας και να ευχαριστήσουμε θερμά και δημοσίως  τον Πρύτανη Κύριο Νικόλαο Κατσαράκη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου