Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΠΙΘΑΝΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ




ΚΟΡΟΪΔΙΑ  ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ



Όλα πλέον είναι ρευστά και απροσδιόριστα. Οσονούπω ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι κυβέρνηση, ούτε φυσικά ο κ. Σπίρτζης Υπουργός. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν, μεταξύ των οποίων και η τοπική διοίκηση, αφήνοντας ορφανές τις διάφορες αιτήσεις και τα βιογραφικά που συγκέντρωσαν, εξαπατώντας τον κόσμο ότι δήθεν θα διορίσουν ή θα δώσουν δουλειά στους ίδιους και στα παιδιά τους.
Οπωσδήποτε όμως, υπάρχουν πολλές ελπίδες για την αναθεώρηση κάποιων θεμάτων και την  καλύτερη προώθηση των τοπικών συμφερόντων που υπό την παρούσα διοίκηση του δήμου έχουν συντριβεί, αφού και η σύμβαση παραχώρησης και η γενικότερη πολιτική του Υπουργείου, μας έχουν βάλλει στο περιθώριο.
Ας ελπίσουμε ότι η νέα δημοτική αρχή θα επιτύχει τα μέγιστα ανταποδοτικά οφέλη για τον  τόπο, ενώ θα καταφέρει να μειωθούν οι αρνητικές συνέπειες για την ευρύτερη και στενότερη περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο.
Συναφώς, ελπίζουμε ότι η νέα δημοτική αρχή θα επιβάλλει την κατά προτεραιότητα πρόσληψη του ντόπιου εργατικού και επιστημονικού προσωπικού, με έμφαση στην αξιοκρατία, την δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια όλων των πολιτών του τόπου και ιδίως των άνεργων, μακριά από τον εξευτελισμό των ρουσφετιών που μετατρέπουν τους υπερήφανους πολίτες σε αξιολύπητους ραγιάδες!
Ελπίζουμε επίσης, ότι η νέα κυβέρνηση θα έχει ευήκοα ώτα, ώστε να εισακουστούν οι απαιτήσεις της κοινωνίας μας, για τα αρμόζοντα ανταποδοτικά τέλη που πρέπει να ανέλθουν στο 2% για το δήμο μας, για τα  έργα υποδομής στον Τόπο μας συμφώνως με προηγούμενη δέσμευση του Κράτους,  αλλά  και για τα πιο σύγχρονα και κατάλληλα  μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου