Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ


ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ 

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Αλλού λίγο τσιμέντο, αλλού λίγη άσφαλτο, αλλού λίγες σωλήνες, αλλού λίγο χαλίκι, αλλού υποσχέσεις πρόσληψης, αλλού τάζουν δουλειές για χωματουργικά και αλλού για οικοδομικά. 

10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ. ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ. ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ!
 Όλοι θα πάρετε! Αρκεί να δώσετε! Και τι να δώσετε; Την ψήφο σας, δηλαδή την ψυχή σας, την ιδεολογία σας, την αξιοπρέπεια σας, την υπερηφάνεια σας, το μέλλον του χωριού σας, το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας! 

1000 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!
Μετά από οχτώ χρόνια αδράνειας και απραξίας, θυμήθηκαν ξαφνικά τα χωριά, το λαό και τις ανάγκες του! Και ενώ δεν έκαναν τίποτα από αυτά που ζητούσαν οι κοινότητες, επειδή, όπως έλεγαν δεν είχαν λεφτά, μηχανικά μέσα και προσωπικό, ξαφνικά βρέθηκαν όλα και ξαμολήθηκαν στα χωριά! Έργα που όφειλαν να κατασκευάσουν το 2011 ή το πολύ το 2014, έρχονται να τα φτιάξουν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του 2019! 
   Αντί να απολογούνται ζητώντας συγγνώμη, απαιτούν την περηφάνιά σας, το δικαίωμά σας να αποφασίζετε ελεύθερα, την ιερή ψήφο σας ως αντάλλαγμα για το δημοτικό έργο που είναι χρέος και καθήκον τους. 
     Το έργο είναι δικαίωμα του πολίτη και υποχρέωση του δήμου και δεν τους οφείλετε τίποτα όταν το φτιάξουν, παρά μόνο να τους συγχωρήσετε επειδή καθυστέρησαν, και αυτό, αν το θέλετε! Πολύ περισσότερο δεν τους χρωστάτε την ψήφο σας!! 
     Αντιθέτως το ρουσφέτι είναι ηθικά και νομικά παράνομο για αυτόν που το προσφέρει και για αυτόν που το δέχεται, ενώ προσβάλλει και εξευτελίζει και τις δύο πλευρές. Παραλλήλως καταρρακώνει το κύρος του δήμου. 
Ψηφίστε λοιπόν ελεύθερα και ενσυνείδητα αυτούς που θεωρείται κατάλληλους, και παραλλήλως είναι δίκαιοι, νόμιμοι, σέβονται προσωπικότητα του κάθε πολίτη και δεν σας εκβιάζουν για να πάρουν την ψήφο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου