Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ 
ΜΑΝΩΛΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ 



Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει αυτό το δικαίωμα που ανήκει άλλωστε σε κάθε πολίτη κατά το Σύνταγμα.
Πέραν αυτού όμως, οι άνθρωποι που διοίκησαν για τετραετίες ή και για δεκαετίες τον Τόπο, δεν έχουν μόνο το δικαίωμα, αλλά κυρίως την ευθύνη να γνωστοποιήσουν τη θέση τους για όλα τα σοβαρά θέματα που αφορούν τον δήμο. 
        Άλλωστε οι ίδιοι οι πολίτες στην καθημερινή επαφή μας, ζητούν εναγωνίως τη γνώμη μας και την άποψη μας, για όλα τα θέματα που αφορούν τον τόπο. Το αντίθετο θα ήταν παράξενο και μη αναμενόμενο. 
         Ιδιαιτέρως, όταν οι εν λόγω δήμαρχοι έχουν επιτελέσει ένα μεγάλο έργο που απολαμβάνουν καθημερινά όλοι οι δημότες, έχουν συσσωρεύσει μια τεράστια εμπειρία και έχουν αντιμετωπίσει πλήθος δυσκολιών, έχουν όχι μόνο δικαίωμα, αλλά την ευθύνη και το καθήκον, να πάρουν θέση χωρίς φόβο και πάθος. 
Το καθήκον αυτό γίνεται επιτακτικό και επείγον όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά και υπάρχει κίνδυνος για τα συμφέροντα του τόπου.
      Η παταγώδης αποτυχία του νυν δημάρχου να αντιμετωπίσει ακόμη και τα στοιχειώδη προβλήματα, επιβάλλει μία άλλη λύση. Η κατάρρευση των ελπίδων μας για μια επωφελή για τον τόπο σύμβαση παραχώρησης του αεροδρομίου, στην οποία δεν προβλέπεται τίποτα θετικό, πλην του ανταποδοτικού 1% που είχαμε επιτύχει προ του 2010, διαφαίνεται καταστροφική για την πορεία του τόπου για πολλά χρόνια. 
       Τίποτα από αυτά που είχαμε ζητήσει δεν εντάχθηκε στην παραπάνω σύμβαση. Αντιθέτως, ο μοιραίος για τον τόπο δήμαρχος συμμετείχε στη φιέστα της υπογραφής της ζημιογόνου για τον τόπο σύμβασης, γεγονός που δείχνει την απόλυτη ανεπάρκεια της παρούσας διοίκησης του Δήμου, για την προστασία των συμφερόντων του τόπου και των κατοίκων του. 
        Η διοικητική διάλυση, η φυγή των υπαλλήλων του δήμου, η κατάργηση χρήσιμων θεσμών, το κλείσιμο βασικών δομών, η ανυπαρξία δημοτικού έργου και η απόλυτη αδυναμία προγραμματισμού και σχεδίασης για το μέλλον, μαζί με τα ταπεινωτικά για τους πολίτες ρουσφέτια και την συνυφασμένη ηθική κατάπτωση, μας οδηγούν στο μονόδρομο του νέου δημάρχου και της αντίστοιχης νέας δημοτικής αρχής, που ενσωματώνει ελπίδες και προοπτικές μιας νέας πορείας του τόπου για ένα καλύτερο πεπρωμένο. 
        Η στήριξη που παρέχουμε στον υποψήφιο δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη είναι λοιπόν πράξη ευθύνης και καθήκοντος που αντιστοιχεί στην όλη πορεία μας στα κοινά για την οποία είμαστε υπερήφανοι. 
        Μετά τα παραπάνω, καλώ όλους τους συνδημότες και κατοίκους του τόπου μας, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και της κρισιμότητας των στιγμών, να μην επηρεαστούν από ρουσφέτια ή ψεύτικες υποσχέσεις και απαλλαγμένοι από κάθε μορφής αγκυλώσεις, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του τόπου, να πρωτοστατήσουν στην μεγάλη αλλαγή υπερψηφίζοντας το συνδυασμό του κ. Μανώλη Φραγκάκη, για το καλό του τόπου μας. 



1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή