Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ


(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ)!


Όταν θα γίνει και το υπόλοιπο έργο θα ξαναγίνουν  εγκαίνια! 
Όπως είπαν κατά την τελετή οι επίσημοι, είναι ένα έργο που  οραματίστηκαν «κάποιοι άνθρωποι» πριν από  είκοσι χρόνια!
Εκ μέρους αυτών των «κάποιων ανθρώπων» θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά για τα καλά τους λόγια,  και να υπενθυμίσω ότι αυτοί οι «κάποιοι άνθρωποι» οραματίστηκαν και άλλα αθλητικά έργα όπως το κολυμβητήριο, το κλειστό γυμναστήριο, το γήπεδο ποδοσφαίρου 8χ8, τα εξωτερικά γήπεδα βόλεϊ, μπάσκετ και τένις, το γήπεδο μπάσκετ – υπαίθριο σινεμά και πολλά αθλητικά έργα σε πολλά χωριά του δήμου, δηλαδή όλη την αθλητική υποδομή του δήμου Αρκαλοχωρίου.
Αυτοί οι  ίδιοι «κάποιοι άνθρωποι» έκαναν όλες τις προαπαιτούμενες ενέργειες ώστε να δημοπρατηθεί και το παραπάνω στάδιο και όχι γήπεδο  το 2010. Επίσης, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι ευχαρίστησαν για την συνδρομή και βοήθειά τους, όχι «κάποιους υφυπουργούς», αλλά τους υπουργούς ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΗ,  ΑΝΔΡΕΑ ΦΟΥΡΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΑΚΗ και  ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ και τους ευχαριστούμε και πάλι με αυτή την ευκαιρία,  όπως οφείλουμε να κάνουμε.
Επιπλέον,  θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που με την  εύστοχη φράση,  « κάποιοι άνθρωποι», μας τοποθέτησαν εκεί που πραγματικά ανήκουμε, ανάμεσα στο λαό και όχι έξω ή πάνω από αυτόν.
Ά και κάτι άλλο: να μην ενοχληθούν καθόλου που δεν μας έστειλαν πρόσκληση για την τελετή. Τους δικαιολογούμε απολύτως,  διότι ποιος μπορεί να γνωρίζει την διεύθυνση που μένουν «οι κάποιοι άνθρωποι»;

Τέλος, όλοι εμείς ευχόμαστε ολόψυχα  σε όλες τις  ομάδες ποδοσφαίρου του δήμου, που θα αγωνίζονται στο γήπεδό μας, καλή αρχή, καλορίζικο, να έχουν πολλές νίκες χωρίς τραυματισμούς ή άλλα ατυχήματα και να είναι το νέο γήπεδο η αιτία για την παραπέρα πρόοδο του αθλητισμού στον τόπο μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου