Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!

Έτσι συμβαίνει στη δημοκρατία! Το σωστό είναι αυτό που αποφασίζει ο λαός! Ο λαός έχει πάντα δίκιο! Αυτός ξέρει! Ακόμα και αν κάνει λάθος, αφεντικό είναι και αναλαμβάνει το κόστος!
            Έτσι έγινε και αυτή τη φορά. Ο λαός ανέδειξε αυτούς που θέλει να τον διοικήσουν! Ανέδειξε νικητές για τη διοίκηση και ηττημένους για την αντιπολίτευση.
            Ευχόμαστε ολόψυχα, αυτή η επιλογή των δημοτών να ωφελήσει τον τόπο μας. Αυτό άλλωστε είναι το συμφέρον όλων μας.
            Η πρότασή μας, σαφής και καθαρή, το όραμά μας για την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου, δεν έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας.    Αυτή ακριβώς, είναι η βασική αιτία της εκλογικής μας  ήττας.
            Βεβαίως, δεν υποτιμώ καθόλου την δυσώδη σκευωρία, τη λάσπη και την  τεράστια συκοφαντική εκστρατεία που έγινε εις βάρος μας τα προηγούμενα 4 χρόνια.
            Δεν υποτιμώ επίσης τα ρουσφέτια, τις πιέσεις, τις υποσχέσεις, τις διαγραφές χρεών τις παραμονές των εκλογών και τις κάθε λογής αντιδημοκρατικές ενέργειες.
            Παρόλα αυτά, η ήττα είναι ήττα και ως αρχηγός της παράταξης,  την αναλαμβάνω.  Μου ανήκει αποκλειστικά και εξολοκλήρου!
            Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες όλων των παρατάξεων που εξελέγησαν μετά από ηθικό και έντιμο προεκλογικό αγώνα.
            Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους υποψήφιους,  τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Να είναι υπερήφανοι για τον αγώνα μας, να έχουν ψηλά το μέτωπο και τις σημαίες του αγώνα και να είναι βέβαιοι ότι η εκτίμηση της κοινωνίας στα πρόσωπά τους δεν εκφράζεται μόνο με τις ψήφους που έλαβαν.
            Τέλος, ευχαριστώ θερμά τους δημότες που για μία ακόμη φορά με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους!
            Επίσης ευχαριστώ και αυτούς που δεν με ψήφισαν, αυτή τη φορά,  αφού μου υπενθυμίζουν ότι θα μπορούσα να είμαι καλύτερος!

2 σχόλια:

  1. Αυτός ο σοφός λαός που θέλει κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ και καταλληλότερο για πρωθυπουργό το Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O τόπος αυτός άραγε τι μέλλον θα έχει? Ο τρόπος επικράτησης έχει γεμίσει την ατμόσφαιρα δυσοσμία. Κυκλώματα συμφέροντα και
    κάθε λογής παρανομία.Επαληθεύεται εδώ στο τόπο με μέλλον αυτό που είπε ο Θουκυδίδης
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή