Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ - ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ!

Η,  για τυπικούς λόγους,  απόρριψη  από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου της ένστασής μας για τις παράνομες μεταδημοτεύσεις,  δεν κάνει τους παράνομα μεταδημοτεύσαντες  νόμιμους ούτε την ίδια τη διαδικασία, εφόσον δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες προϋποθέσεις.
            Το πραγματικό γεγονός που διαπιστώνει το δικαστήριο, ότι δηλαδή η ένστασή μας δεν ήταν νομικά άρτια, δεν αποτελεί εισιτήριο στη νομιμότητα για τους παράνομους "νεόκοπους συνδημότες μας",  όταν δεν συντρέχουν όλες οι κατ' ουσία προϋποθέσεις.
            Με άλλα λόγια, αν κάποιος χωρίς να είναι επί διετία μόνιμος κάτοικος του δήμου, εξαπατώντας τις αρχές,  αποκτήσει την δημοτικότητα και ψηφίσει στις εκλογές θα έχει τελέσει αδικήματα τιμωρούμενα από το νόμο. Το ίδιο θα συμβεί και για όσους συνεργάστηκαν με τον παραπάνω, για να επιτύχει την παράνομη πράξη του.
            Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοικοι του Πανοράματος (και κάθε άλλου χωριού),  δεν μπορούν από κανένα να υποχρεωθούν,  να αποδεχθούν ως συγκατοίκους  στο χωριό τους, παντελώς άγνωστους και με πρωτάκουστα σε αυτούς ονόματα, ανθρώπους οποιασδήποτε άλλης γεωγραφικής προέλευσης!
            Προειδοποιούμε λοιπόν ρητά και κατηγορηματικά, τόσο τους παράνομους ψηφοφόρους όσο και τους προστάτες τους, ότι άν  επιχειρήσουν να ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου που είναι βαρύτατες σε αυτές τις περιπτώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου