Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΣΤΑ ΣΚΛΗΒΑΚΗ


Αδίστακτος ο θάνατος, σκληρός και αιμοβόρος,  πριν από 40 ημέρες, μας στέρησε ένα σπάνιο άνθρωπο, ένα καλό οικογενειάρχη, ένα πολύτιμο συνεργάτη και ένα υπηρέτη της κοινωνίας μας.

Και όσο ο περνάει ο καιρός η απώλεια εκτιμάται μεγαλύτερη στην οικογένεια, στους φίλους, στους χωριανούς, στους συνεργάτες, σε όλους μας. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των μεγάλων, των εξαιρετικών ανθρώπων: ο χρόνος που διαβαίνει όχι μόνο  δεν μειώνει την αξία τους στην συνείδηση των ανθρώπων, αλλά αντιθέτως την αυξάνει!

Βάλσαμο στις ψυχές όλων μας ο απόηχος της ζωής του, ή αύρα του υπέροχου χαρακτήρα του, η ανάμνηση του μειλίχιου, γλυκού, έντιμου αλλά και δυναμικού και επιβλητικού ανθρώπου.
Ανακούφιση στις πονεμένες ψυχές των μελών της αγαπημένης οικογένειας το να ακούν μόνο καλά λόγια για τον άνθρωπό τους που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά τους. Είναι σημαντικό να συνοδεύεται η θλίψη με την  υπερηφάνεια που  νοιώθουν για τον απόντα αγαπημένο τους!
Θα θυμόμαστε πάντα το φίλο και συνεργάτη ΚΩΣΤΑ ΣΚΛΗΒΑΚΗ με αισθήματα αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού.

Ιδιαίτερα εγώ, όσο υπηρετώ τα κοινά και κάθε φορά που θα μπαίνω στην αίθουσα του  δημοτικού συμβουλίου,  θα έχω μπροστά μου την οπτασία του να μου υπενθυμίζει πως πρέπει να είναι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά,  ώστε να είναι πάντα παράδειγμα προς μίμηση! 

Το καλύτερο μνημόσυνο του ανθρώπου που αξίζει την αγάπη και το θαυμασμό μας, όπως ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΛΗΒΑΚΗΣ,  αποτελεί η έμπρακτη αναγνώριση της αξίας του και συνέχιση του έργου του.

Αιωνία η μνήμη του!

Θραψανό 23.3.2014






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου