Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

 Κατάφεραν και πήραν την τρίτη αναβολή της δίκης στο Εφετείο! Για λόγους υγείας αυτή τη φορά.  Δικονομικά σωστό, θα πει κάποιος και το δέχομαι.
Όμως, εγώ ευρισκόμενος, με την οικογένειά μου, αποκλεισμένος στον Πειραιά λόγω  κακών καιρικών συνθηκών και απαγόρευσης των πλόων, δικάστηκα απών στο πρωτόδικο δικαστήριο και καταδικάστηκα! Εντελώς άδικα και παράλογα κατά την άποψή μου και για αυτό άλλωστε άσκησα έφεση κατά της απόφασης αυτής. Δεν έγινε δεκτή η αίτησή μου για την , έστω και μιας ημέρας, διακοπή ώστε να μπορέσω να παραβρεθώ και να υπερασπίσω, ο ίδιος, τον εαυτό μου και συνάμα τον άξιο και έντιμο μηχανικό του δήμου Μανόλη Τσισμενάκη! 
Παρόλα αυτά έχοντας εμπιστοσύνη τόσο στην δικαιοσύνη όσο και στην αθωότητά μας παραμένουμε αισιόδοξοι και ήρεμοι, σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε όσες αναβολές και αν πάρουν.
Καλούμε όμως, όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή την υπόθεση να μην συντελέσουν, με τις συνεχείς αναβολές, στην παραγραφή του «εγκλήματος» που διαπράξαμε. Θέλουμε οπωσδήποτε  να δικαστούμε από τον φυσικό μας δικαστή σε μια δίκαιη δίκη όπου θα λάμψει  η αλήθεια. Σε αντίθετη περίπτωση, σε παραγραφή,  θα έχει συντελεστεί μία ακόμη χειρότερη προσβολή κατά της τιμής και της υπόληψής μας, αφού θα μένει αιωρούμενη η άποψη ότι πιθανώς κάτι παράνομο έχουμε πράξει!
            Η αθώωσή μας για το ποινικό μέρος της υπόθεσης, στις οχτώ Νοεμβρίου 2013,  θα είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για την τελική νίκη με την δικαίωσή  μας και στο αστικό μέρος αυτής,  σε άλλο δικαστήριο που θα γίνει σύντομα, όσες αναβολές και αν πάρουν και για αυτή την δίκη. Είμαι βέβαιος ότι  η  αξιοπρέπεια, τα δικαιώματα των δημοτών και το κύρος του δήμου θα μείνουν τελικά  άτρωτα με το τέλος αυτής της περιπέτειας.
Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, είμαστε κατηγορούμενοι επειδή αντιδράσαμε όταν ιδιώτης κατέλαβε κοινόχρηστο (κατά την άποψή μας)  δημοτικό χώρο στο χωριό Αρχοντικό. Για την ενέργεια αυτή έχουμε ως δήμος προσφύγει στα δικαστήρια και περιμένουμε την  απόφαση  του Εφετείου, σε  έφεσή μας,  (ελπίζω) πολύ σύντομα.
Στα πλαίσια αυτά μηνύθηκα από τον ιδιώτη ως ηθικός αυτουργός του εγκλήματος της ψευδούς βεβαίωσης, αφού «με διάφορους  τρόπους και μέσα πίεσα και επέβαλα στον μηχανικό του δήμου να υπογράψει έγγραφο περί καταπάτησης δημοτικού χώρου ενώ ο χώρος δεν ανήκει στο δήμο»! Όπως καταλαβαίνει ο κάθε δημότης,  που  γνωρίζει την νοοτροπία, το ήθος και την ιστορία μου στην υπηρεσία του τόπου, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο ψευδές.
ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου