Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ




ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΗΜΙΤΕΛΕΣ 

Την απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα της Περιφέρειας για την χρηματοδότηση-κατασκευή της δεύτερης φάσης του νέου Δημοτικού Σταδίου Αρκαλοχωρίου με προϋπολογισμό 1.260.000 ευρώ υπέγραψε προ ημερών ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Το έργο προβλέπει, μεταξύ άλλων τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του σταδίου, βοηθητικές κατασκευές και την προμήθεια -τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στίβου.

Είναι γνωστό ότι είχαμε δημοπρατήσει το συνολικό έργο το έτος 2010 και με την έκπτωση που είχε δοθεί, θα ολοκληρώνονταν το στάδιο το 2011. Χρειάστηκαν άλλα 7 χρόνια για να κατασκευαστεί μόνο το γήπεδο.
Ευτυχώς, χάρη στην παρέμβαση του φίλου Περιφερειάρχη, θα ολοκληρωθεί το έργο το 2020. Τέλος καλό, όλα καλά! Συγχαίρω και ευχαριστώ το Σταύρο Αρναουτάκη για το ενδιαφέρον και τη συνέπειά του.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και όλους όσους συνέβαλαν για την ολοκλήρωση του έργου και ιδιαιτέρως τις οικογένειες Πετροκώστα και Λουλάκη, καθώς και τον φίλο Γαλανάκη Αδάμη, που προσέφεραν οικειοθελώς τις περιουσίες τους και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή, για να εγκατασταθεί το σημαντικό για τον τόπο, Στάδιο Αρκαλοχωρίου.

Ελπίζω τέλος, ότι η νεολαία της ευρύτατης περιοχής, και όχι μόνο του δήμου μας, θα αξιοποιήσει την πολύτιμη αυτή υποδομή που υπηρετεί τον βασιλιά του αθλητισμού, τον Στίβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου