Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ: ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΔΙΚΙΑ!

ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ;

Γνωρίζετε ότι οι δημότες του πρώην δήμου Αρκαλοχωρίου πληρώνουν υψηλότερα δημοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας από τους υπόλοιπους δημότες του δήμου;  Πόσο περισσότερα; Μέχρι και 50% παραπάνω!   Από πότε; Από τότε που λειτούργησε ο νέος δήμος. Δεν το λέω πρώτη φορά.
Το είχα θέσει επανειλημμένως στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς αποτέλεσμα. Δυστυχώς, και στο νέο προϋπολογισμό συνεχίζεται αυτός ο παραλογισμός που θίγει και προσβάλει τους κατοίκους του πρώην δήμου Αρκαλοχωρίου. Μακάρι να ήταν το μόνο παράλογο ή άδικο που συμβαίνει σ' αυτόν τον τόπο!

Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα! 
Τις επόμενες ημέρες θα μάθετε πολλά ...

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ; ΠΩς ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΠΑ ΜΙΧΑΛΗ !!! ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ !!!..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ !!! ΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΒΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΜΕ ΕΝΑ ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ. ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ; ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΙΤΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ- ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΡΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 50% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕ 100 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ 120 ΕΥΡΩ ΤΕΛΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 80! ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ; ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ! ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

      Διαγραφή