Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!

Δυστυχώς, αυτό που είχαμε προβλέψει και τονίζαμε συνεχώς όλη την προηγούμενη τετραετία και ιδιαίτερα κατά  την προεκλογική περίοδο, ότι δηλαδή ο δήμος ήταν σε πορεία κατάρρευσης, φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τα οικονομικά στοιχεία του πρώτου εξαμήνου!
Η απόκλιση των εσόδων του δήμου από τους στόχους που οι ίδιοι οι διοικούντες είχαν θέσει είναι τεράστια,  και κατά την άποψή μου, μη αντιστρέψιμη κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.
Αυτό που επανειλημμένα τονίζαμε, ότι ο προϋπολογισμός του δήμου έγινε στο γόνατο, επιβεβαιώνεται.  Η συνέπειες θα είναι καταστροφικές και επώδυνες για όλους τους δημότες!  Δυστυχώς  και για αυτούς που,  έχοντας καταλάβει την καταστροφική πολιτική  της παρούσας δημοτικής αρχής,  δεν την τίμησαν με την ψήφο τους.
Εμείς βέβαια,  θα προσπαθήσουμε να πληρώσουν αυτοί που πραγματικά φταίνε για το χάλι που δημιουργήθηκε,  με την άφρονα και πολιτικά ιδιοτελή τακτική τους. Αυτοί που αμελούσαν για την είσπραξη των εσόδων, αυτοί που κατασπαταλούσαν τα χρήματα του δήμου σε ρουσφέτια, αυτοί που "χάριζαν" χρήματα σε ημετέρους και πιθανούς ψηφοφόρους "λόγω παραγραφής"! 
Αυτοί που έκαναν περιττές  προσλήψεις για απόκτηση εκλογικής πελατείας, παρά την έντονη και συνεχή αντίδρασή μας στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτοί που εκμαύλιζαν συνειδήσεις με παντός είδους υποσχέσεις. Αυτοί που χρησιμοποιούσαν τα μέσα του δήμου με αντιπαραγωγικό, αντιοικονομικό και ιδιοτελή τρόπο. Αυτοί που αναιτίως φόρτωσαν το δήμο με υποχρεώσεις που δεν του ανήκουν.
Η δημοτική μας παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο, προσπάθησε να περισώσει ότι μπορούσε, προτείνοντας, προειδοποιώντας και πιέζοντας, αλλά ουδέποτε εισακούστηκε. Για το λόγο αυτό, καμία από τις βλαπτικές για το δήμο αποφάσεις, δεν ψηφίστηκε από εμάς αλλά αντίθετα έχει καταγραφεί η σχετική πρότασή μας και ο λόγος της αρνητικής ψήφου μας.
Σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία που προαναφέραμε και τις πιθανές οδυνηρές συνέπειες που θα έχουν για όλους μας!
ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ 28.8.2014





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου