Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΝΔΡΑ

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!


Ένα – ένα εξαφανίζονται τα δένδρα από το Αρκαλοχώρι και ως φαίνεται σε λίγα χρόνια θα επανέλθουμε στο «ένδοξο παρελθόν», όταν το μόνο δένδρο του τόπου ήταν η μουριά του καφενείου Κοκολάκη! 
 Άλλοτε γιατί ενοχλούν κάποιον καταστηματάρχη που θεωρεί ότι του ανήκει το πεζοδρόμιο με τα επ’ αυτού επικείμενα. Άλλοτε επειδή το τράκαρε κάποιο αυτοκίνητο. Άλλοτε επειδή  ξέχασαν να τα ποτίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και άλλοτε επειδή έφραξε κάποιος από τους σταλάκτες   που ποτίζουν τα δένδρα και κανένας από το δήμο δεν ενδιαφέρθηκε να τον αντικαταστήσει! 

Το κόστος του σταλάκτη;  Λιγότερο από 5 λεπτά του ευρώ! Ο χρόνος αντικατάστασης; μικρότερος του ενός λεπτού της ώρας! 

Δεν χρειάζονται λοιπόν ούτε χρήματα ούτε χρόνος! Μόνο πολιτισμός, περιβαλλοντική  συνείδηση και υπευθυνότητα. Δυστυχώς λείπουν και αυτά.

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς Δήμαρχε υπευθυνότητα και πολιτική συνείδηση είναι άγνωστες λέξεις για τους δήθεν άρχοντες αυτού του τόπου.
    Τι περιβάλλον,πρόοδος και ανάπτυξη να τους απασχολήσει? Όλοι τους Δήμαρχος αντιδήμαρχοι πρόεδρος μηδενός εξαιρουμένου ασχολούνται με τις επόμενες εκλογές.Όλοι τους θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι σε ένα δήμο που ρήμαξαν και κατέστρεψαν.Τόσο στυγνοί συμφεροντολόγοι είναι που αγνοούν την απέχθεια και αηδία που νιώθει ο κόσμος. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το ρουσφέτι για να μαζέψουν απο τώρα ψήφους.Το κοινό καλό δεν τους ενδιαφέρει καθόλου.
    Το ήθος πάλι σε περίσσεια στο δήμο μας.
    Κρίμα που χάθηκε η παλιά δόξα του Αρκαλοχωρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή