Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΝΩΑ



ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΑΤΕΣ;






Γέμισαν ολόκληρο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Κρήτης  με την ανακοίνωση για την έναρξη (για πολλοστή φορά) της πολύπαθης ανακύκλωσης στο δήμο μας! 
Η περίφημη ανακοίνωση όπως την δημοσίευσαν τα Χανιώτικα νέα:   <<Μετά την πολύμηνη διακοπή, λόγω μη λειτουργίας του εργοστασίου ανακύκλωσης, ξεκινά την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016, από τα κεντρικά δημοτικά διαμερίσματα Καστελλίου, Θραψανού και Αρκαλοχωρίου, το πρόγραμμα της ανακύκλωσης και η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνεται κάθε Πέμπτη>>.

Όταν ενημερώνεις χιλιάδες δημότες σου και πολύ περισσότερους ανθρώπους σε όλη την  Κρήτη, (ακόμη και στα Χανιά!),  και αποδεικνύεσαι για άλλη μία φορά ασυνεπής , έχεις την ελάχιστη υποχρέωση να δώσεις εξηγήσεις για την αδυναμία σου και να ζητήσεις συγνώμη για το ψέμα που διέδωσες.


 Πως άραγε θα ξεκινούσαν την ανακύκλωση από εκείνη τη μακρινή Πέμπτη, αφού ούτε καν τους κάδους δεν είχαν τακτοποιήσει σωστά; Αλλού υπήρχαν μόνο μπλε κάδοι και αλλού μόνο πράσινοι!
Όταν αυτά τα ψέματα,  χωρίς να σε αναγκάσει κανένας,  τα λες για τέταρτη φορά,  και δεν θεωρείς υποχρέωσή σου να κάνεις τα παραπάνω επιβεβλημένα, σεβόμενος τους συνδημότες που  (.. υποτίθεται  ότι) διοικείς, είσαι παντελώς αναξιόπιστος,   το γνωρίζουν όλοι,  και πιθανότατα  αυτός είναι ο λόγος που κανένας σχεδόν δεν διαμαρτύρεται! Ξέρουν ότι δεν ωφελεί σε τίποτα! Η κατάσταση είναι μη αντιστρέψιμη!
Αντιθέτως, κάποιοι εθισμένοι likeτζήδες θαυμαστές του ταλέντου των διοικούντων στο ψέμα, κάνουν  like στις προφανώς ψευδείς και αποπροσανατολιστικές ανακοινώσεις όπως η παραπάνω!


Εκτός εάν εννοούσαν ότι γίνεται ανακύκλωση των απορριμμάτων, αφού την έχουν αναλάβει οι γάτες και οι σκύλοι! Γι’ αυτό ίσως έχουν αφήσει τους κάδους χωρίς καπάκια!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου