Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ!

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ  Δ Σ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ NEA  ΕΡΓΑ ΙΣΧΥΟΣ 5 MW

Τα σπουδαιότερα θέματα και οι αποφάσεις της παραπάνω ιστορικής συνεδρίασης έχουν ως εξής:

1.  ΕΓΚΑΙΝΙΑ Α’  ΕΡΓΟΥ: αποφασίστηκε ομοφώνως,  να γίνουν τα εγκαίνια του πρώτου  έργου, δηλαδή του Φ/Β Πάρκου των 405 kw που βρίσκεται στη θέση ΧΑΔΑ Αρκαλοχωρίου, την Τετάρτη 29.6.2022 και ώρα 7 μμ.

2.    ΑΝΑΘΕΣΗ Β’ ΕΡΓΟΥ  ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ: αποφασίστηκε ομοφώνως,     να ανατεθεί το έργο του Φ/Β Πάρκου ισχύος 999 kw, που είναι το δεύτερο και μεγαλύτερο  έργο της Κοινότητας  στην εταιρεία ENTEC, που ήλθε πρώτη στην σχετική αξιολόγηση.

3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Φ/Β ΠΑΡΚΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 5 MW ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ: Αποφασίστηκε ομοφώνως, να εξαγγελθεί στα εγκαίνια του πρώτου έργου, την 29.6.2022 και να προσκληθούν τα μέλη, να συμμετέχουν στην επένδυση, ώστε να εξασφαλίσουν ένα πρόσθετο εισόδημα από τον ήλιο της Κρήτης.

Αυτό το πρόσθετο εισόδημα ονομάσαμε, επίσης ομοφώνως, ως: ΗΛΙΑΚΟ ΜΙΣΘΟ για τους νεώτερους, και ΗΛΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ για τους μεγαλύτερους!

4. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΣΑΡΑΣ: αποφασίστηκε ομοφώνως, να συμμετάσχει η Κοινότητα στην Γεωργική Έκθεση Μεσαράς στους Βώρους που θα γίνει από την εβδόμη έως την δεκάτη Ιουλίου 2022.

5 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ: Αποφασίστηκε ομοφώνως, να συμμετάσχει η Κοινότητα στον καθαρισμό της παραλίας του Τσούτσουρα, την Κυριακή 26.6.2022, μετά από πρόσκληση του δήμου Μινώα Πεδιάδας και των τοπικών φορέων.    

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου