Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16.1.2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την γόνιμη εικοσαετή συμμετοχή στα κοινά από τη θέση του δημάρχου του δήμου Αρκαλοχωρίου και την τριετή θητεία μου ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, είχα καταλήξει να αποσυρθώ και να αφοσιωθώ στον εαυτό μου, την οικογένειά μου και σε άλλα πολύ σημαντικά πράγματα που ήθελα να κάνω στη ζωή μου.
            ‘Όμως, η δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας, η αποτυχία και η αδυναμία  για να προωθηθεί οτιδήποτε σοβαρό και μακρόπνοο για το μέλλον του τόπου, δεν μπορεί πλέον να με αφήνει αδιάφορο.
            Από την άλλη πλευρά, η παραίνεση και η επιμονή φίλων δημοτών, συναδέλφων, εκπροσώπων φορέων και  τοπικών κοινωνιών, ότι είναι απαραίτητη η συμβολή μου σε μια νέα εξόρμηση δημιουργίας,  με προβλημάτισε ιδιαίτερα.
            Αποφάσισα λοιπόν, έχοντας το χρόνο, την εμπειρία, τη θέληση, και τη δύναμη που απαιτείται, να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση της ανεξάρτητης παράταξης που μέχρι τώρα με στήριζε και της κοινωνίας ολόκληρης, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μου για το καλό του τόπου μας.
            Με αίσθημα ευθύνης, καλώ όλους τους δημότες και ιδιαίτερα τους νέους να αγκαλιάσουν με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία τη νέα κίνηση που δημιουργείται, χωρίς εντάσεις και περιττές αντιπαλότητες, χωρίς παλαιοκομματικές και ανάρμοστες συμπεριφορές, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όσο το δυνατόν περισσότεροι,  για την πρόοδο και την ευημερία του δήμου μας.
Τώρα είναι η ευκαιρία να συμμετάσχουμε ενεργά, με νηφαλιότητα, με σύνεση αλλά και μνήμη για να αποφασίσουμε για το αύριο του τόπου.
            Ο Δήμος μας παρά την κρίση και τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται,  μπορεί να βρει το δρόμο του και να γίνει πρότυπο, αρκεί να χειριστούμε τα πράγματα με σοβαρότητα, με σύμπνοια, ομόνοια και συναίσθηση ευθύνης. Έχει την προοπτική να γίνει υπόδειγμα ανάπτυξης και προόδου προς όφελος των δημοτών του.
            Το όραμα για το μέλλον έχει παρουσιαστεί, το σχέδιο έχει εκπονηθεί, η γνώση και η αποφασιστικότητα για την εφαρμογή του υπάρχουν!
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με πίστη και αποφασιστικότητα!  Όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε τις εξελίξεις και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα καλύτερο αύριο!

Αρκαλοχώρι 16.1.2014
 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

3 σχόλια:

  1. Καλως όρισες μεγάλε άρχοντα του τόπου, μας έλλειψες. Σε αγκαλιάζομε και σε στηρίζομε. Η απουσία σου ήταν ένα μεγάλο κενό. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σαν εκείνη του 1990.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με σημαντικά πράγματα στον τόπο του , και τον διοίκησε επί πολλά χρόνια
    με σύνεση και σοβαρότητα , θα είναι πάντα άρχοντας του, είτε κερδίζει είτε χάνει σε μια εκλογική αναμέτρηση.
    Η νίκη βέβαια θα είναι σίγουρη και μεγάλη γιατί και η λογική και η μνήμη έχουν ενεργοποιηθεί στο κόσμο και το συγκριτικό κριτήριο
    είναι πού έντονο.
    Η πρόσκληση στους νέους δελεαστική και παρακινητική και πρέπει όλοι εμείς οι νεότεροι να την αποδεχθούμε και να την αξιοποιήσουμε
    με όρεξη και μεράκι προς όφελος του τόπου μας.
    Όμως θα πρέπει οι προηγούμενοι επί πολλά χρόνια ,καθ όλα άξιοι συνεργάτες του κ. Γιαννόπουλου, να κάνουν χώρο σε νέα πρόσωπα και νεαρά άτομα , για να ακουστούν έτσι νέες απόψεις και νέες ιδέες, να προωθηθούν πρωτοποριακά προγράμματα και να έλθει αέρας φρεσκάδας και γενικής ανανέωσης.
    Αυτό θα είναι και το πρώτο δείγμα μιας νέας δημιουργικής εποχής. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή