Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Η ΙΣΧΥΣ (405KW) ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ (75 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)

 

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

103 ΠΑΡΟΧΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ  ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ  ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ

Από σήμερα το μεσημέρι το πρώτο μας έργο, το φωτοβολταϊκό πάρκο των 405 kw, στέλνει μέσω του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις των μελών μας, που συμμετείχαν στην δημιουργία του.


Μέσα στην πρωτοφανή ενεργειακή κρίση που συνθλίβει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, τα παραπάνω μέλη μας που έδειξαν εμπιστοσύνη και στήριξαν την κοινή μας προσπάθεια, θα έχουν δωρεάν ρεύμα για τις ενεργειακές ανάγκες τους και μάλιστα για 25 χρόνια!
ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ


ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΘΕΑΜΟΝ ΚΥΝΟ   (Η ορθογραφία είναι σωστή!)

Είναι το πρώτο έργο αυτού του είδους με πολυμελή συμμετοχή, που γίνεται στη Χώρα μας, γεγονός που ίσως προκάλεσε  κάποια καθυστέρηση στην σύνδεσή του με το δίκτυο.

Με την ευκαιρία αυτή, έμπλεοι  χαράς, αισιοδοξίας  και ικανοποίησης, εκφράζουμε  θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν στην πρώτη και δυσκολότερη περίοδο, στα μέλη του Δ Σ της ΜΙΝΩΑ ΕΝΑΡΓΕΙΑΚΗ, στους τεχνικούς συμβούλους και εθελοντές για την αποφασιστική συμβολή τους καθώς και σε όλα τα παλαιά και νέα μέλη μας.

Ευχαριστούμε επίσης τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου για την άμεση συμμετοχή και στήριξη του έργου μας ,  τους Δημάρχους των δήμων Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών Αστερουσίων και Βιάννου για την εξαιρετικά σημαντική συμμετοχή τους, καθώς και τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Κρήτης Κύριο Παύλο Βαρδουλάκη για την άψογη συνεργασία και την στήριξη της όλης προσπάθειας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης και πάνω από όλους,  τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την ολόπλευρη, αυθόρμητη και πολύτιμη ηθική και υλική συμμετοχή και συμπαράστασή του, χωρίς την οποία το έργο μας θα ήταν πολύ δυσκολότερο.

Τώρα όμως μάθαμε το δρόμο! Το δεύτερο και πολύ μεγαλύτερο έργο μας είναι σε εξέλιξη. Ευχόμαστε να έχει την ίδια επιτυχία και στα νέα μέλη μας, που εγγράφονται κάθε μέρα, να έχουμε την ίδια άριστη συνεργασία.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου